Lična Rekonekcija

Šta vam može pomoći da se bolje ostvarite na svim poljima?

Rekonekcija®, poznata i kao Lična Rekonekcija, je proces ponovnog povezivanja vaših energetskih kanala sa energetskom mrežom koja okružuje Zemlju. To je proces rekonektovanja na višem nivou sa samim sobom, svojim potencijalima, sa vašom životnom svrhom i Univerzumom.

Mnogi koji su prmenili ovu metodu i svedoče da su im se životi dramatično promenili nakon što su prošli kroz proces Rekonekcije, pogotovo u periodu od 6 do 12 meseci nakon tretmana. Neretko kod klijenata nastupe neke nove životne okolnosti, koje im omoguće da pronađu svog životnog partnera, promene posao ili okruženje, kako bi bili u skladu sa svojom istinskom prirodom.

Ljudsko telo sadrži skup energetskih kanala koji se u tradicionalnoj kineskoj medicini nazivaju meridijani. Takvi, vrlo slični, energetski kanali nalaze se i u eteričnom telu koje je zapravo plan/nacrt fizičkog tela.
U traumatičnim situacijama formiraju se tkz. otisci u eteričnom telu koji su zapravo energetski zapisi tj blokade. Oni mogu da blokiraju i poremete mrežu meridijana što se manifestuje kao fizički, emotivno-mentelni ili duhovni disbalans.

Preko ovih meridijana tj aksiotonalnih linija, ljudi su nekada bili povezani sa energetskom mrežom Zemlje i Univerzuma i na taj način postajali deo mnogo većeg energetskog sistema. Tokom vemena došlo je do prekidanja kanala preko kojih smo dobijali energiju, svetlost i informacije. Neke od vidljivih posledica ovog prekida su disbalans organizma i usporen tok evolucije.

Lična Rekonekcija je postupak kojim se pročišćavaju i ponovo povezuju energetski meridijani (aksiatonalne linija), što nam omogućava da imamo pristup višim frekvencijama informacije i svetlosti. Rekonekcija takodje aktivira ponovno povezivanje DNK lanaca i reintegraciju ''niti'' (što se simultano dešava na paralelnim planovima egzistencije). Ovaj proces nas približava našem optimalnom genetskom kodu i povećava naše potencijale da se brže razvijamo na svim planovima.

Lična rekonekcija će vam doneti :recon5
- Povećanu energiju, vitalnost i snagu
- Balansiranje endokrinog sistema koji kontroliše metabolizam.
- Pokretanje samoisceljujućih procesa tela
- Detox i regeneraciju
- Promenu stila života
- Čišćenje od negativnih obrazaca ponašanja
- Samopouzdanje
- Jasniji uvid u situacije koje vas okrižuju
- Lakoću
- Smanjenje stresa i odsustvo brige
- Spoznaju svrhe i smisla svog životnog puta
- Otkrivanje svojih talenata i korišćenje istih
- Povećanu sposobnost prepoznavanja i privlačenja srodnih duša
- Povećanu sposobnosto manifestovanja
- Sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju.
- Slobodu od strahova i osećaja krivice.
- Veću sposobnost da darujete i da primate ljubav

Umesto da se konfrontirate, možete da postanete kreativniji. Bićete u stanju da uživate u sadašnjem trenutku kao i da sve situacije sagledavate iz ' više' perspektive te na taj način poboljšate postojeće odnose sa okolinom.
Često klijenti promene posao, okruženje, životne okolnosti, kako bi bili u skladu sa svojom istinskom prirodom.

Kako izgleda tretman Rekonekcije?

Rekonekcija® se radi jednom u životu, i to u dve sesije. Idealno bi bilo dan za danom ili u razmaku ne većem od 48 sata. Bitno je da između tih dveju sesija postoji jedan ciklus spavanja. Iako to nije uslov, preporučuje se da se prethodno urade tri sesije Rekonektivnog isceljivanja.
Za vreme seanse ćete ležati na leđima, na terapeutskom stolu, zatvorenih očiju, izuveni. Najbolje je da budete radoznali i prijemčivi za sve što možete da doživite. Postupak traje oko 40 minuta i vrlo je prijatan i opuštajući.

Comments are closed.