Nauka o Rekonekciji

Naučna istraživanja o Rekonekciji

Rekonekcija – Istraživanje višeg stepena isceljivanja za čovečanstvo, M. Darren Gregor

Pojavljuje se nova nauka koja menja naše tradicionalno shvatanje zdravlja i isceljivanja. Poslednja naučna istraživanja fokusirana su na ispitivanja,koji mere dejstvo energije,svetlosti i informacije na ljudska bića.Na tom putu prednjači međunarodni tim svetski poznatih naučnika: Dr. William Tiller, Dr. Gary Schwartz i Dr. Konstantin Kortokov, sa svojim izučavanjem frekvencijâ Rekonektivnog isceljivanja, koje je prvi otkrio Dr. Eric Pearl. Moćni i temeljni rezultati ovih istraživanja, koji će biti objavljeni tokom ove godine, privlače pažnju najistaknutijih predstavnika naučne zajednice.

Dr. Tiller, penzionisani profesor Univerziteta Stanford, autor osam knjiga, 250 naučnih radova i zvezda filma Ma koji k…. uopšte znamo!?, rukovodio je istraživanjima o tome, kako se fizička svojstva određene sobe ili prostora menjaju,kao rezultat energetskih frekvBook coverencija isceljivanja, koja ulaze u tu prostoriju. Dr. Tiller je svoja merenja frekvencija Rekonektivnog isceljivanja prvi put izveo na jednom od seminara Erica Pearla održanog u Sedoni (Arizona) 2006. godine i dobio tako izuzetne rezultate,da je istraživanje ponovio 2007. u Los Angelesu (California), a svoje proučavanje ovoga fenomena nastavio na Mastery Conference Rekonekcije prošlog septembra u Los Angelesu. Prema Dr. Tilleru, frekvencije Rekonektivnog isceljivanja donose isceljenje “izvan onoga što je bilo klasično poznato kao energetsko isceljivanje – u širem spektru energije, svetlosti i informacija”.

Ono što je dr. Tiller otkrio je da ove inteligentne frekvencije počinju menjati uticaj kvantnog polja sobe, ili da “pripremaju prostor” čak 36 sati i više, pre samog početka seminara, dramatično uvećavajući raspoloživu,slobodnu termodinamičku energiju u prostoriji.Drugim rečima, kada bi u pitanju bila obična energija, koju imamo prilikom energetskog isceljivanja, temperatura sobe porasla bi za 300˚C! Pri Rekonektivnom isceljivanju stvarna temperatura prostorije ostaje ista,ali količina energije, svetlosti i informacije, koja ispunjava prostoriju – opipljivo i dramatično se menja.

Po rečima dr. Tillera:

Kako smo nastavljali nadgledati taj prostor, posle dva dana, utvrdili smo da je porast sadržaja ove delujuće energije bio ogroman. (Ako se zapitamo:) «Koji je stvarni porast temperature za taj normalni prostor, koliko ona mora porast,i da bi količinski dala istu energiju, kakva je bila na Ericovoj radionici dva dana nakon početka njegovog rada?’ – (Odgovor je:) ’Stvarni porast temperature u normalnom prostoru bi trebao biti 300°C! A to je enormno.»

Početni rezultati izuzetno su značajni. Dr. Tiller nastavlja:

“Ovaj energetski pomak predstavlja ono, što normalnim ljudskim bićima dozvoljava da uđu u prostoriju i kasnije iz nje izađu,sa sposobnošću isceljivanja drugih i sebe, bez obzira na svoje poreklo i obrazovanje.”

U drugom istraživanju, Dr. Schwartz, zajedno sa Dr. Melindom Connor i Dr. Annom Baldwin iz Laboratorije za unapređivanje svesti i zdravlja na Sveučilištu Arizona, usmerili su svoja istraživanja na ljude, koji su pohađali seminare Rekonektivnog iscjeljivanja. Dr. Schwartz i njegove kolege sproveli su svoje »temeljne studije energetskog isceljivanja« kako u laboratoriju dr. Schwartza na Univerzitetu Arizona, tako i na seminarima širom sveta. Ova su proučavanja merila ljudsku sposobnost za rad, osećanje, primanje i prenos svjetlosti, Ko i drugih elektromagnetnih frekvencija pre i posle pohađanja seminara. Ono do čega su došli bilo je dramatično. Od 100 ljudi, koji su učestvovali u istraživanju, svi su sa seminara Rekonektivnog isceljivanja izašli sa trajno proširenom i novom elektromagnetnom sposobnošću, bez obzira na to, jesu li došli bez ikakvog prethodnog znanja o isceljivanju ili su bili učitelji različitih starih ili novih, danas poznatih tehnika energetskog isceljivanja.

“Ti su efekti koherencije najdramatičniji i najmoćniji, kada se na seminaru predstavlja novi koncept ili vežba i potkrepljeni su dramatičnim skokovima na krivulji grafikona, kako u intenzitetu tako i veličini polja prostorije u kojoj se održava seminar.”

Dok je Dr. Tiller merio dramatične promene polja, koje se javljaju na seminarima a Dr. Schwartz svoja istraživanja fokusirao na one koji pohađaju seminare, Dr. Korotkov je izučavao, kako uticaje polja, tako i uticaje na same polaznike seminara.

Uz korišćenje njegove lične metodologije, najssvremenijih čitača infracrvenih i drugih energetskih tokova, kao i uređajâ za merenje, istraživanje Dr. Korotkova potkrepilo je nalaze i Dr. Tillera i Dr. Schwartza. Tačnije, on je merio i potkrepljivao dokazima, značajne uticaje polja (nazvao ih je »efektima koherencije«) koji se javljaju tokom predavanja na seminarima. Ti su efekti koherencije najdramatičniji i najmoćniji,kada se na seminaru predstavlja novi koncept ili vežba i potkrepljeni su dramatičnim skokovima na krivulji grafikona, kako u intenzitetu tako i veličini polja prostorije u kojoj se održava seminar. On pretpostavlja,da ti efekti koherencije mogu biti kanali, koji polaznicima omogućavaju sticanje ove nove sposobnosti,tako da postaju majstori isceljivanja tokom samo jednog vikend-seminara.

Pored toga, istraživanje Dr. Korotkova sugeriše,da će jednostavnim sedenjem u prostoriji u kojoj se održava seminar, polaznik najverovatnije primati delovanja pozitivna po zdravlje. Zapravo, mnogi polaznici seminara izvestili su o fizičkim i drugim isceljenjima,dok su samo sedeli u prostoriji u kojoj se odvijao seminar.
Koje uticaje ova i druga istraživanja energije imaju na naučnu i medicinsku zajednicu? Tradicionalna nauka i medicina ne mogu više prilaziti zdravlju i isceljivanju na isti način. Nova naučna istraživanja doktora Tillera, Schwartza i Korotkova, kao i ono što je dokumentovano u najprodavanijoj knjizi dr. Pearla The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself, popločali su put priznavanju moćnih učinaka koje energija, svetlost i informacija mogu imati na ljude. Ta je vrsta istraživanja doprinos čovečanstvu, koje napreduje ka sledećoj etapi evolucije.

Rekonekcija – Nove frekvencije isceljivanja, M. Darren Gregor

Jeste li primetili u kojoj se meri menjamo i mi i svet oko nas? Svake se godine ostvaruje neverovatan napredak u tehnologiji, medicini i našem načinu shvatanja sveta prirode. Čovečanstvo kao celina strahovito napreduje. Pogledajte samo sve promene, koje su se dogodile u našoj svesti tekom proteklih 20 godina!
“Ova su se isceljenja prvi put manifestovala preko njega jednoga dana, kada su, nakon 12 godina profesionalne prakse, njegovi pacijenti počeli izveštavati o čudesnim ozdravljenjima od urođenih anomalija, sindroma hroničnoga umora, artritisa i mnogih drugih bolesti.”

»Duhovnost« se sasvim odomaćila kao reč. Svi smo bili u prilici da čujemo ili pročitamo o koristima alternativne medicine i holističkih praksi. Iskustva tik do smrti (near death experience), zagrobni život, anđeli, čuda i sinkronicitet postale su popularne teme na filmu i televiziji. Knjige za samopomoć zasnovane na duhovnosti redovno su u vrhu listâ najprodavanijih izdanja. Ljudi žele uspostaviti odnos sa onim delom našega svemira, koji prevazilazi domen fizičkog. Nalazimo se u središtu jednog ohrabrujućeg, novog pomaka na planeti, pomaka koji nam omogućava dosegnuti neverovatne nove frekvencije isceljivanja i evolucije.

Ove zapanjujuće frekvencije – zvane »Rekonektivne frekvencije isceljivanja« – prvi je otkrio i primenio Dr. Eric Pearl, izuzetno uspešan lekar iz Los Angelesa. Dr. Pearl i njegov tim sada neumorno putuju svetom, učeći ljude kako isceliti sebe i druge, na svim nivoima uma, tela i duha. Ova su se isceljenja prvi put manifestovala preko njega, jednoga dana, kada su, nakon 12 godina profesionalne prakse, njegovi pacijenti počeli izveštavati o čudesnim ozdravljenjima od urođenih anomalija, sindroma hroničnoga umora, artritisa i mnogih drugih bolesti. Ne svi pacijenti ali dovoljan broj njih,tako da je celi svet saznao, da se dešava nešto vrlo stvarno.Do isceljenja je dolazilo a da on fizički uopšte ne dodiruje svoje pacijente. Naprosto bi držao ruke blizu njih!

Ove su frekvencije bile istraživane i potvrđene od strane vrhunskih lekara i istraživača sa područja medicine širom sveta, koji su pokušali objasniti njihovu snagu, poreklo i funkciju. Trenutno doktori Gary Schwartz, William Tiller i Konstantin Korotkov, poznati i renomirani naučnici, sprovode nove istraživačke programe o ovim frekvencijama.

Drugi naučnici pretpostavljaju, da su ove frekvencije, sada po prvi put na našoj planeti i da imaju potencijal da nam pomognu u eliminisanju bolesti na svim nivoima. Postoje izveštaji da spomenute frekvencije omogućavaju ozdravljenje u slučajevima raka, bolesti vezanih za AIDS, cerebralne paralize, depresije,bolesti zavisnosti, artritisa – spomenimo samo neke od njih. Čini se da ove frekvencije deluju na svim nivoima, fiziološkom i psihološkom, te da utiču na naše ćelije i DNK, da bi dovele do fizičkog i mentalnog isceljenja.

Dr. Pearl objašnjava, da nam frekvencije omogućavaju isceljivanje na višim nivoima od svega onoga, što smo dosad mogli iskusiti. On podučava da se isceljenje ne sastoji samo u uklanjanju simptoma, bolesti, boli, slabosti i drugih smetnji normalnom funkcionisanju, već upravo dovođenjem osobe u ravnotežu i stanje celovitosti na svim nivoima. U osnovi, to je istinsko isceljenje. Štaviše, izgleda da svako na našeoj planeti u svom »hardveru« nosi mogućnost primanja tih frekvencija i rada sa njima, da bi omogućio isceljenje kod sebe i drugih – kada jednom dođe u dodir sa tim frekvencijama. Međutim, prvo sa njima morate doći u dodir. Nije ih moguće tek tako “pokupiti”.

Ove neverovatno snažne, opipljive i inteligentne frekvencije tema su međunarodnog dela Dr. Erica Pearla The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself, prevedena na trideset jezika sveta. Po Dr. Pearlu, Rekonektivno isceljivanje je i staro i novo. Staro je zato što potiče od Svemira, pa prema tome postoji oduvek a u isto je vreme i novo, zato što ga na našoj planeti ranije nije bilo!

“Do današnjega dana Dr. Pearl i njegov tim Rekonekcije, obučili su, ovom novom načinu isceljivanja, preko 45.000 ljudi u više od 60 zemalja.”

Korist od ovih moćnih frekvencija nije ograničena samo na pomaganje ljudima. Životinje se takođe isceljuju.

Renee Coltson, koja praktikuje Rekonektivno isceljivanje, koristi ga sa iznenađujućim rezultatima već niz godina u svome radu sa trkačkim konjima i mnogim drugim životinjama. Nedavno je pozvana da radi na psu po imenu Bear, koji je imao tako velik tumor,da je dlaka nad tim tumorskom ispupčenjem stajala sasvim uspravno. Tumor je uticao na njegovu sposobnost hodanja, pa čak i ustajanja. Osoba koja se brinula o njemu, nije ga smela ni pomaziti, jer joj se činilo da mu to nanosi bol, a kada je pozvala Renee pribojavala se, da se psu bliži kraj.

Posle prve seanse, Bear više nije patio. Ponovno je uživao u dodiru. Tumor se upola smanjio. Posle još dve seanse, tumor se sveo tek na delić nekadašnjeg upaljenog tumora i nastavio se smanjivati.

Često je rad sa spomenutim frekvencijama iskustvo koje menja život. Tokom seminarskog vikenda “uronjeni” ste u te frekvencije, tako da često osećate isceljujuće vibracije, još dugo po završetku seminara. Kada se jednom pokrenu ovakvim radom, vaše sopstveno isceljenje i dalje napredovanje nastavljaju svojim vlastitim ritmom tokom celog života.

 

Comments are closed.