O meni

 
Moje ime je Nebojša Nedić. Rođen sam 1966.godine u Beogradu.
Od najranije mladosti moje interesovanje je usmereno ka graničnim oblastima nauke i alternativnoj medicini. Prva znanja su mi preneta u Engleskoj i Južnoafričkoj republici gde sam živeo petnest godina. Intenzivno sam se bavio proučavanjem starih metafizičkih učenja o prirodi, ljudskom karakteru, odnosu svesti i podsvesti i mnogim drugim pitanjima na koje savremena nauka nema odgovor.
Učeći i istovremeno radeći na sebi, primenjivao sam radiesteziju, bioenergiju, energiju prostora, Theta healing i mnoge druge metode. Sertifikovani sam terapeut za Spiritual Response Therapy, Advanced Clearing Energetix, Emotion Code, Timeline Healing, Reiki i Rekonekciju.

Decenije rada su kao rezultat dale sveobuhvatan pristup klijentu. Tokom tretmana, u zavisnosti od teme i senzibiliteta klijenta, primenjujem metode oslobađanja negativnih emocija i uverenja, reprogramiranje podsvesnih obrazaca, regresoterapiju, oslobađanje karmičkih veza, integraciju duše i druge. Od individualnih potreba svakog klijenta zavisi i metod koji primenjujem.

Moja misija je da ljudima približim ideju o holističkom pristupu zdravlju, kroz različite vidove edukacija, kao i praktičnu primenu holističkih terapija.

Zahvalan sam mojim klijentima jer su mi omogućili da radim posao koji volim i da mogu da dam svoj doprinos njihovom boljitku.

Vaše poverenje je privilegija.

tatabrada-blue-200

Comments are closed