O meni

Od najranije mladosti moje interesovanje je usmereno ka graničnim oblastima nauke, alternativnoj medicini i ličnom razvoju. Na tom putu susreo sam se sa brojnim teorijama zašto ljudi imaju izazove sa kojima se susreću i koji su mogući načini da se oni prevaziđu.

U protekle dve decenije lično sam se suočavao sa mnogim problemima i izazovima. Zahvaljujući učenju mnogih metoda uspevao sam da ih rešim. To se pretvorilo u strast i želju da i drugima pokažem da postoji način da prevaziđu ono što ih sputava i da su svi problemi rešivi.

Volim da radim sa ljudima koji u potpunosti preuzimaju odgovornost za svoj život. Nema izgovora: imala sam teško detinjstvo, život me nije mazio, mama me nije volela, tata me je tukao....
Da, svi mi imamo nešto od toga. Samo je pitanje da li ćemo da stanemo, odustanemo i tražimo izgovor za svoje trenutno stanje ili ćemo to da iskoristimo kao školu, naučimo ono što nismo znali i postanemo bolji.

Svi ti problemi su samo signal da nešto nismo naučili i zato se osećamo zaglavljeno u njima.

Iako ste možda svesni nekih razloga za vašu patnju, pravi i koreni uzroci se nalaze u u nesvesnom. Jer da vidite pravi uzrok vi bi ste problem već rešili sami. Moj pristup se zasniva na pronalaženju i neutralisanju tih korenih uzroka i za to koristim metode Spiritualne Tehnologije i SRT (Spiritual Response Therapy) koje su mi se pokazale kao najefikasnije jer daju brze rezultate i dovode do duboke transformacije.

Tokom višedecenijske prakse najčešće situacije i problemi na kojima sam radio sa mojim klijentima su:
Anksioznost
Depresija
Strahovi / fobije
Nemogućnost ostvarenja na nekom polju
Međuljudski odnosi
Finansije, posao, karijera
Osećaj "Nisam dovoljno dobar"
Osećaj "Zaglavljena u životu"

 

"Svi strahovi i osećaj anksioznosti su nestali. Ispunjava me osećanje one nesputane, gotovo dečije, razdraganosti i bezbrižnosti, kao i poverenje u Život da je sve upravo onako kako treba da bude. Sve životne situacije doživljavam mnogo jasnije, sa verom u dobro koje nas okružuje."
Miljana T.

 

Tokom tretmana, u zavisnosti od teme i senzibiliteta klijenta, primenjujem metode oslobađanja negativnih emocija i uverenja i reprogramiranje podsvesnih obrazaca. Od individualnih potreba svakog klijenta zavisi i metod koji primenjujem.

Moja misija je da ljudima približim ideju o holističkom pristupu zdravlju, kroz različite vidove edukacija, kao i praktičnu primenu holističkih terapija.
Zahvalan sam mojim klijentima jer su mi omogućili da radim posao koji volim i da na taj način dam svoj doprinos njihovom boljitku.
Vaše poverenje je privilegija.

 

Da li ste spremni za promenu?

Zakažite Vaš termin

Nebojša Nedić - 063 309 359

Tretmane radim uživo ili online (telefonski, Skype, Viber, WhatsApp, fb messinger)

 

"Okolnosti ne mogu da poremete moj mir kao nekad, vise nikada mi se nije desilo da osetim tugu i bespomocnost u toj meri ili da ne znam šta da radim, moj odnos sa svetom oko mene je divan, nema teskih konfliktnih situacija, ne mogu da se iznerviram kao nekada i mogu samo da se smeskam i uzivam i kazem hvala ti, hvala ti,hvala ti..."
Vesna B.

 

Sertifikovani sam praktičar za
Spiritualne Tehnologije (PEAT i Integra Protokol), Spiritual Response Therapy,
Advanced Clearing Energetix, Emotion Code, Timeline Healing, Reiki i Rekonekciju.

tatabrada-blue-200

Comments are closed.