Rekonektivno Lečenje

Šta je Rekonektivno isceljivanje?

Rekonektivno isceljivanje® je holistička metoda za poboljšanje opšteg psiho-fizičkog stanja.
To je novi vid isceljivanja koje nas vraća našoj suštini i prirodnom, zdravom i uravnoteženom stanju. Deluje podjednako uspešno na svim nivoima: fizičkom, emotivno-mentalnom i duhovnom.

Poznato je da nepravilnosti i disbalansi i u suptilnim energetskim telima kreiraju probleme na nama vidljivi način tj u obliku fizičkih i psihickih bolesti.

Rekonekcija, zbog svog sveobuhvatnog, dejstva može se primenjivati kada postoji bilo koji disbalans koji se manifestuje kao fizičko-psihičko oboljenje ali i kada samo želite da poboljšate kvalitet svog života, uklonite blokade, umanjite negativne emocije, ubrzate lični razvoj.

recon2Energija koja se javlja tokom Rekonektivnog isceljivanja®, značajno se razlikuje od svih dosad poznatih isceljujućih energija. Za vreme tretmana praktičar ne tretira određeni “problem” i ne mora da zna šta želite da postignete. Uloga terapeuta je da, stvori visoko koherntno polje rekonektivnih frekvencija oko klijenta. Kada vaše energetsko polje dođe u viši nivo usklađenosti dolazi do oslobadjanja energetskih blokada i pokretanja procesa samoiscelenja. i vraćanja u ravnotežu.

Rekonektivno isceljivanje ustanovljeno je od strane dr. Erika Perla i naučno potvrđeno eksperimentima dr. Konstantina Korotkova, dr. Willema Tillera, kao i dr. Gary Schwarca.
Da saznate više o naučnoj potvrdi ovog načina lečenja pogledajte opširnije Naučna istraživanja o Rekonekciji.

Kako izgleda tretman?

Ovo je vrlo prijatan i opuštajući tretman u kome ležite na terapeutskom stolu, zatvorenih očiju. Budite prisutni i pratite šta se dešava na različitim nivoima vašeg bića, jednostavno budite radoznali – da li ćete nešto da primetite. Budite otvoreni da u potpunosti doživite ovo iskustvo, svesni da učestvujete u jednom pozitivnom procesu.

Svako ima sopstveni dozivljaj tokom tretmana u zavisnosti od čulnih receptora i toga na koji način kao biće reaguje na suptilna energetska podesavanja. Moguće je da se pojave senzacije mirisa, ukusa, zvukova, vazdušnih strujanja, različiti fizički osećaji ali i ništa od navedenog što ni u kom slučaju nije merilo delotvornosti tretmana. Krajnji rezultat je uvek i za sve pozitivan -nema kontraindikacija.
Isceljujuće frekvencije, pokrenute tokom tretmana , nastavljaju da deluju i pošto je tretman završen. U tom smislu, vidljivi efekti tretmana su indvidualni nekada budu očigledni odmah nakon tretmana , a nekada za par nedelja, zbog potpunosti i sveobuhvatnosti promena.

Može se raditi sa svim uzrastima i grupama: bebama, decom i trudnicama, starijim osobama kao i sa osobama sa posebnim potrebama.
Jedna seansa Rekonektivnog lečenja® traje oko 30 min.
Preporučuje se da se urade tri seanse u okviru 10 dana.

''Ako imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakvom kakav je Univerzum planirao za vas.''
Dr. Erik Perl

Ovi tretmani nisu zamena za odlazak kod lekara i medicinsku terapiju, i nisu kontraindikovani sa medikamentima.

Comments are closed.